pocetna
Facebook
Instagram
Linkedin
Logo fitems

Menu

Close Menu
Fitems Novi Sad
Fitems

FITEMS

FITEMS se bavi izvođenjem EMS treninga i HIEMS tretmana kao i prodajom opreme za EMS treninge i HIEMS tretmane, savetovanjem i obukom kadrova. FITEMS tim ima veliko iskustvo u vođenju treninga, poslovnim strategijama, marketingu i svim oblastima koje su povezane sa dobrim i kvalitetnim poslovanjem. Zato ne oklevajte da već danas postanete deo posebnog tima.

Naš tim postoji 8 godina i u tom periodu radili smo sa više vodećih svetskih proizvođača EMS opreme i učestvovali u opremanju preko 50 studia u regionu.

FITEMS tim čini grupa ljudi, ambicioznih i kreativnih profesionalaca koji se bave sportom godinama i čije su znanje i iskustvo orijentisani na samo jedan cilj, a to je potpuna posvećenost klijentu kroz spektar usluga koje nudimo. Želimo da budemo najbolji u svom poslu i da naše delovanje bude primer dobrog poslovanja.

Misija kojoj smo posvećeni je da Vaš svet sporta poboljšamo inovacijama koje obogaćuju svakodnevnicu a koje su istinski korisne i praktične.

Pružamo pomoć u iskorišćavanju svih mogućnosti tehnologije u svetu fitnesa, jer približavanjem novih tehnologija u sportu svim staležima, potpomažemo izgradnju novog i modernijeg društva. Naša vizija je da težimo ka unapređenju u delatnosti sporta i EMS-a, kao i preuzimanju liderske pozicije na ovom području.

Naše glavne osobine jesu kvalitet proizvoda i usluga, pristupačna cena i pre svega briga o kupcu. Jednostavna formula: Vaše zadovoljstvo = naš uspeh!

EMS I HIEMS je nešto što morate videti i probati. FITEMS tim je tim koji će Vam pomoći da EMS treningom ili HIEMS tretmanom promeniti životni stil ili ih uvrstite u svoje usluge i pokrenete fantastičan biznis.

ZAKAŽITE BESPLATAN PROBNI TRENING

Ukoliko ste zainteresovani da probate EMS trening ili HIEMS tretman, da unapredite vaše poslovanje ili započnete sopstveni biznis, preporučujemo Vam da dođete i isprobate našu opremu, kako bi ste se uverili kolika je prednost u odnosu na druge slične proizvode.

novisad@fitems.rs +381621079187

Kontakt
© All rights reserved 2017 FITEMS