pocetna
Facebook
Instagram
Linkedin
Logo fitems

Menu

Close Menu
Fitems Novi Sad
Fitems
Fitems
Fitems
Fitems
Fitems


brži rezultati

Samo 25 minuta može Vam promeniti život.

Veća učinkovitost

Brže se postiže rast mišića.

Za svakoga

Wonder je pogodan za sve tipove tela.

Ušteda vremena

2 x po 25-minuta nedeljno, dovoljno je da za kratko vrijeme dobijete mišićavo i definisano telo.Prednosti elektromagnetne stimulacije mišića

 • POVEĆANJE MIŠIĆNE MASE

  Nekoliko kliničkih studija pokazuje da se mišićna masa nakon 4 Wonder tretmana povećava u proseku za 16%.

 • Povećanje snage

  Regeneracija mišićnih vlakana uzrokuje poboljšanje kvaliteta i količine mišića. Povećanje površinskih i dubokih mišića, bez opasnosti od povreda.

 • Povećan otpor

  Wonderova funkcionalna magnetna stimulacija proizvodi maksimalnu iscrpljenost i povećava otpor mišića. Poboljšava kardiovaskularni sistem i brzinu oporavka.

 • Poboljšanje metaboličke učinkovitosti

  Radikalni mišićni napor pokreće povećanu potrošnju kalorija i telo preuređuje svoje energetske prioritete.

 • Povećana vaskularnost

  Elektromagnetna stimulacija mišića uzrokuje širenje krvnih žila, povećavajući prokrvljenost i olakšava dotok kiseonika i hranljivih materija u mišićna vlakna. Wonder rasteže kožu i poboljšava njen izgled.

 • Smanjenje mišićno-koštanih poremećaja

  U slučajevima blage ili umerene skolioze, proces abnormalne zakrivljenosti karlice je zaustavljen ili usporen stimulacijom leđnih mišića.

 • Smanjenje telesne masti

  Tretman Wonderom pomaže značajno u smanjenju težine, a posebno telesne masnoće, dok dolazi do povećanja mišićne mase. Smanjuje obim struka, bokova i bedara. Volumen u struku se smanjuje, praćen povećanjem i stabilnošću glutealnih mišića.

 • Potpuno sigurno

  Bez rizika i komplikacija. Snažni funkcionalni tretman magnetne stimulacije  Wonderom, proizvodi samo bolove u mišićima nekoliko dana nakon tretmana i ne zahteva vreme oporavka.

ZAKAŽITE BESPLATAN PROBNI TRETMAN

Ukoliko ste zainteresovani da probate EMS trening ili HIEMS tretman, da unapredite vaše poslovanje ili započnete sopstveni biznis, preporučujemo Vam da dođete i isprobate našu opremu, kako bi ste se uverili kolika je prednost u odnosu na druge slične proizvode.

novisad@fitems.rs +381621079187

Kontakt
© All rights reserved 2017 FITEMS